Skytten (stjärntecken) tatuering: Betydelse, design, historia och foton

  

Skytten (eller Sagittarius på latin) är stjärntecknet för de födda under perioden 22a november till 21e december. Det är en perfekt tatuering för de som vill framföra sin överdrivet positiva och äventyrliga personlighet. Läs nedan hur just nu kan tatuera in skytten på din kropp!

Skytten (stjärntecken) tatuering: Betydelse

En typisk skytt är ärlig, extrovert, överdrivet optimistisk. Skyttar är naturliga lärare, filosofiska tänkare, och är ofta ämnade för att arbeta inom mänskliga relationer, reklam eller andra fält som tillåter för skytten att resa runt. Skyttar är intelligenta och har gott omdöme. De har ofta många bra egenskaper men är ofta för ödmjuka för att skryta. Allt detta kan du framföra i din tatuering.

Skytten (stjärntecken) tatuering: Historia

Genom både Babylonisk mytologi och grekisk mytologi har skytten kopplats till en centaur. En centaur är en varelse med hästkropp och överkroppen från en man. ”Skytten” som titel kommer från att centauren avfyrar pilar med sin pilbåge. Skytten har också kopplingar till väduren, eftersom han i de grekiska legenderna hjälpte till att hitta det gyllene skinnet, som sägs ha kommit från det mytologiska väduret. Det finns också kopplingar till skorpionen, eftersom skytten sägs peka sin pil mot denne. Detta för att stoppa skorpionen från att attackera herkules.

  

Tatueringar av skytten – Design

Designen kan som vanligt för stjärntecken vara antingen en avbild att den mytologiska bilden, i det här faller centauren, glyfen eller stjärntecknet i sig. Glyfen är ett vackert tecken som liknar en pil och centaurens siluett är imponerande och symbolisk. Det beror helt på vad du försöker framföra.