Skorpion (stjärntecken) tatuering: Betydelse, design, historia och foton

  

Är du född mellan den 23 oktober och 21 november? Då tillhör du det passionsfulla stjärntecknet skorpionen!

Skorpion (stjärntecken) tatuering: Historia

Många av de 12 zodiakerna har sin bakgrund inom grekisk mytologi. Det finns dock flera varianter av skorpionens historia. Den vanligaste varianten handlar om en hämndlysten gudinna. Denna gudinna skickade skorpionen för att sticka jätten Orion. Orion, dog tyvärr och det finns flera teorier om vad han gjort för att väcka sådant hat från gudarna. Det troligaste var förmodligen hans respektlösa attityd mot gudarna. Skorpionen tillhör elementet vatten och planeterna Mars och Pluto.

Skorpion (stjärntecken) tatuering: Betydelse

En skorpion är ofta en person med mycket karisma. Hen är präglad av egenskaper som beslutsamhet, magnetism och hängivenhet. På grund av dessa uttrycksfulla personlighetsdrag är skorpioner välanpassade till att uttrycka sig genom kroppsmodifikationer som tatueringar. Skorpioner har ofta en välslipad image utåt, som är genomstrålad av självkontroll och värdighet. Däremot är skorpionen också intim och utstrålar en väldig sexuell magnetism.

  

Tatueringar av skorpionen – Design

Som med alla stjärntecken tar skorpionen i tatueringsform generellt tre olika former. Det kan vara antingen en bild av en faktisk skorpion, en avbild av glyfen som ser ut som ett kurvigt M med en ”skorpionsvans”, eller som stjärnbilden i sig. Vilken du väljer beror helt på vad du vill uttrycka. Ett annat populärt alternativ är att inkorporera skorpionens favoritfärg röd i din tatuering. Röd är färgen av passion som är det speciella särdraget hos skorpionen. Om du hellre letar efter något mer diskret kan en tatuering av ordet skorpionen i text vara ett bättre alternativ för dig.