Tatueringar på handleden: 160+ tatuerings-idéer

  

Detta är en mycket populär placering när det gäller små tatueringar. Synligt men inte allt för synligt, alltså den perfekta placeringen när du vill ha något diskret men inte helt gömt!

Tatueringar på handleden: Historia

En tatuering på handleden är som sagt ett mycket vanligt val och det finns därför många människor som gör det. Eftersom att handleden är en relativt liten yta kan det vara en bra ide att välja ett mindre motiv eftersom att det kommer att synas bättre. Man kan dock även välja att ha en design som virar sig runt handleden, dock är risken med detta att baksidan inte syns tillräckligt bra.

Tatueringar på handleden: Betydelse

Det finns många varierande betydelser av handledtatueringar. Betydelsen varierar beroende på vilket motiv du väljer. Vanliga motiv som passar på handleden är blommor, det kan vara en slingrande växt med blad eller en ensam blomma.

  

Om det är en ensam blomma kan man välja att placera den på sidan av armen under armbågen. Om det är ett större motiv kan man välja att tatuera in den under axeln, på överarmen, eftersom att det är en större yta där. Om man vill ha en simpel men vacker tatuering kan man välja att tatuera ett ”armband” tillexempel blommor som slingrar sig runt handleden. Men det kan även vara andra motiv som slingrar sig runt, t.ex. eld eller vågor, var kreativ!

Tatueringar på handleden: Design

Som ovan nämnt finns det flera sätt att designa din tatuering. Handleden är specifik en placering där man kan vara kreativ med sin design, så vad väntar du på?