100+ små tatueringar som får oss att vilja tatuera oss nu

  

Om du ska tatuera dig för första gången och vill ha en diskret men samtidigt en attraktiv tatuering kan en mindre tatuering vara något för dig!

Små tatueringar inspiration

Små tatueringar kan ha många betydelser beroende på val av motiv. Man kan välja det mesta, men stora tatueringar med många detaljer kan dock vara svårt att förminska. Tatueringar är permanenta kroppsmodifikationer och därför är det viktigt att tänka över sitt beslut att tatuera sig. Små tatueringar kan därför vara ett smart val för att testa om tatueringar är något för dig.

Små tatueringar har varit populära bland kvinnor i alla tider, det är därför vanligt att små tatueringar är anpassade till feminina motiv. På senaste tiden har dock mindre tatueringar blivit ännu mer populärt, eftersom att det har blivit mer accepterat att modifiera sin kropp med tatueringar. Speciellt bland unga har det blivit populärt att välja en liten tatuering, både för estetiskt anledningar och för att vara diskret.

  

Exempel på motiv kan vara bokstäver, tecken, stjärnor, hjärtan och blommor. Om man istället letar efter ett mindre feminint motiv kan man välja tillexempel geometriska symboler som trianglar eller cirklar, eller mindre detaljerade föremål.

Små tatueringar – Design

Små tatueringar kan nästan tatueras in vart som helst, på grund av storleken. Men vanliga placeringar är på handleden, öronsnibben, nacken, foten, tår och fingrar. Beroende på om du vill kunna gömma din tatuering vid vissa tillfällen kan placeringen variera. En vanlig placering som både ser bra ut till utseendet och kan gömmas lätt är fotleden.

  

  

1 svar på ”100+ små tatueringar som får oss att vilja tatuera oss nu”

  1. Hej, jag har haft tätt bortgång på båda mina föräldrar, vill ha ett minne av dom någon stans på kroppen. Någon idé o tips?, ?

Kommentarer är stängda.