Tatueringar på låren: 160+ tatuerings-idéer

  

Detta är ett mer ovanligt val av placering, men det betyder inte att det inte finns folk som tatuerar sig på låren. Det är många som väljer detta när de vill ha ett större motiv men kanske vill ha möjligheten att gömma den när det behövs.

Tatueringar på låren: Historia

En del saker kan vara viktigt att tänka på innan du väljer att skaffa en tatuering på låret. Om du väljer ett stort motiv kan det vara bra att tänka på att det kommer att ta tid att tatuera dig. Eftersom att det tar tid måste man tänka på om man har tillräckligt med pengar och att man måste stå ut med smärtan lite längre.

Smärtnivån på låren är dock relativt lägre jämfört med andra delar på kroppen, men om din design slingrar sig längre upp till höften är risken större att det kommer att göra lite ont.

Tatueringar på låren: Betydelse

Betydelsen av tatueringar har förändrats genom tiderna. Många använder tatueringar som ett sätt att uttrycka sig själv och sin personlighet. En del tatuerar sig även för att de tycker att man ser estetisk vackrare ut när man är tatuerad. Andra gör det för att de vill ha ett motiv eller en symbol på sig hela livet, på grund av en djupare anledning.

  

Tatueringar på låren: Design

Det finns flera typer av designer, men det vanligaste bland tatueringar på låren är att det är relativt stora motiv, och ofta feminina motiv. Detta är eftersom att det oftare är kvinnor som väljer att tatuera sig på låret.