Vågen (stjärntecken) tatuering: Betydelse, design, historia och foton

  

Är du född mellan den 23 september och 22 oktober? Då tillhör du stjärntecknet vågen!

Vågen (stjärntecken) tatuering – Historia

Konstellationen av vågen i stjärnhimlen är formad av fyra olika stjärnor. De fyra stjärnorna kallas för Alfa Librae, Beta Librae, Gamma Librae och Sigma Librae. Eftersom att denna konstellation inte visar den typiska symbolen av en våg finns det två teorier om hur detta representerar vågen. Den första teorin är att Alpfa Librae och Beta Libra är två sidor av en våg och armen som kommer ut är skålen. Den andra teorin är att Beta är det översta ”skiktet”, gamma den andra och alfa det tredje, som skapar tre olika lager.

Vågen (stjärntecken) tatuering – Betydelse

De två huvudsakliga betydelserna associerade med vågen är rättvisa och precision. Vågen väger båda sidorna och tar beslut noggrant med precision. Därför är vågen social och de flesta människorna har svårt att inte gilla en person som tillhör vågen, på grund av deras egenskap att balansera rättvisa.

  

Tatueringar av vågen – Design

Vågen har flera symboler. Den första är symbolen som symboliserar stjärntecknet vågen, det vill säga glyfen. Vågens glyf sägs representera antingen en solnedgång, en ny dag, eller att vågen har ”medelvägen” där upphöjningen representerar mitten som balanserar två sidor. Den andra vanligaste symbolen är en riktig våg, det vill säga en gammaldags uppsättning med två hållare och ett ställ. För de som hellre vill ha en mer estetisk men samtidigt betydelsefull tatuering kan du välja den tredje symbolen. Den tredje symbolen är konstellationen av vågen som fungerar bra även som en mindre tatuering.