Fiskarna (stjärntecken) tatuering: Betydelse, design, historia och foton

  

Är du född mellan den 19 februari och 20 mars? Då tillhör du det fantastiska stjärntecknet fiskarna!

Fiskarna (stjärntecken) tatuering: Historia

Typiska drag hos personer födda under detta stjärntecken är dagdrömmande och naturlig omtänksamhet. Fiskarna tillhör naturligtvis elementet vatten och har stenen akvamarin som sin symbol. Planeten associerad med stjärntecknet fiskarna är Neptunus.

Fiskarna (stjärntecken) tatuering: Betydelse

Betydelser associerade med fiskarna är dualitet. Detta medför att många känner av en mystiskhet hos människor födda under fiskarna. Även fast man känner personen på utsidan, på över vattenytan, kan det finnas en okänd insida, under vattenytan. Andra viktiga betydelser som framkommer med detta stjärntecken är att fiskarna dras åt två olika håll. Fiskarna kan välja att antingen åka med strömmen eller simma mot strömmen.

  

Tatueringar av fiskarna – Design

Det finns många designer att välja mellan när du valt att tatuera in fiskarna. Den första, typiska symbolen är två fiskar som simmar åt två olika håll, likt det som nämndes ovan. Denna symbol är väldigt populär då man förutom dualitet, kan inkorporera betydelser som Ying och Yang. Genom att tillexempel färga den ena svart med ett vitt öga och den andra vit med ett svart öga. Om du vill ha en mer direkt och uppenbar tatuering kan du kanske välja den klassiska glyfen. Fiskarnas glyf är en simpel symbol som liknar två motsatta parenteser med en linje i mitten. Om du letar efter en tatuering med en ännu mer uppenbar design kan du välja att tillexempel tatuera in ordet ”Fiskarna” i en fin färg eller mönster istället.