Tjur tatuering (stjärntecken): Betydelse, design, historia och foton

  

Om du är född mellan den 21 april och 20 maj tillhör du stjärntecknet Tjuren. Oavsett om du själv tillhör detta tecken eller har någon du är nära som din partner eller vän kan detta vara ett alternativ till en betydelsefull och viktig tatuering för just dig.

Tjur tatuering – Historia

Tjuren tillhör planeten Venus och elementet jord. Detta stjärntecken är inspirerat av djuret tjuren som har en historia som dateras långt tillbaka i tiden. Tjuren uppfattas ofta som envisa, på grund av det associerade djuret tjuren, med det finns fler betydelser än denna som kan vara en anledning till att tatuera in just tjuren som motiv!

Tjur tatuering – Betydelse

Människor som är födda under detta stjärntecken är tåliga, sensuella, konservativ, snälla, pålitliga men dock ganska envisa och har svårt för förändringar. De är personer som är lätta att älska och har lätt att älska andra tillbaka, men även om det finns många positiva drag hos tjuren finns en del negativa också, som väntat. De delar som ofta uppfattas som negativa hos tjuren är oftast avundsjuka och girighet.

  

Tjur tatuering – Design

Det finns en hel del designer att välja mellan när du valt att tatuera in stjärntecknet tjuren. Ett exempel är ett tjurhuvud med hornen tillsammans med cirklar rund om hornen för en unik variant. Om du hellre vill ha något klassiskt kan du tillexempel välja tjurens glyf, eller en mindre variant av ett tjurhuvud, eller varför inte bara hornen? Konstellationen av tjuren med streck ifyllda mellan stjärnorna är även ett mycket populärt alternativ.