Vingar tatuering: Betydelse, design och foton

  

Tatueringar av vingar är en mycket populär tatuering. Den var för det mesta populär under början av 2000-talet. Men vingar är fortfarande ett mycket betydelsefullt motiv och det finns flera varianter man kan välja mellan för den som passar just dig.

Det finns flera typer av vingar. Några exempel på vingar är änglavingar, älvavingar, fjärilsvingar och fågelvingar. Änglavingar anses vara den mest populära typen av tatuering, på grund av betydelsen och det fina motivet.

Vingar tatuering: Betydelse

Den mest vanliga betydelsen bakom alla typer av vingar är frihet. Den generella betydelsen associerad med änglavingar är oskyldighet och godhet. Älvavingar är ofta kopplade till ungdomlighet, och är populärare hos yngre kvinnor. Betydelsen bakom fågelvingar är ofta spiritualitet, krafter i naturen och moder natur. Populära typer av fågelvingar är örn, falk, hök och korpvingar. Dessa typer av fågelvingar representerar för det mesta inre styrka och självständighet.

  

Vingar tatuering: Design

Det finns flera sätt att designa din tatuering av vingar. Man kan tillexempel välja att tatuera i färg, och därmed lägga till en eller fler färger för att göra din tatuering mer intressant. Om du hellre vill ha en unik tatuering och frångå från normen, kan du tatuera in mer insektsliknade fjärilsvingar än standard monarkfjärilen.

Man kan nästan placera vingar överallt på kroppen, så länge vingarna inte är allt för stora. Fast den vanligaste placeringen är på skulderbladen, för att förstärka effekten av att man själv är en ängel, eller vill bli fri. Andra placeringar kan vara på armen eller handleden, om man väljer en mindre variant.