Flamingo tatuering: Betydelse, design, historia och foton

  

En flamingo är ett väldigt unikt och vackert motiv men det är inte många som väljer detta till sin tatuering. Men det kanske är just du som är en av de få som gör det?

Flamingo tatuering: Historia

När du tänker på vackra fåglar, är det kanske just flamingon som dyker upp i ditt huvud. Denna vackra fågel med sina iögonfallande rosa fjädrar är en känd art inom rankingen av vackra fåglar.

Flamingo tatuering: Betydelse

Denna rosa fågel är ofta sedd som Floridas symbol, eftersom att det är en tropisk fågel. Men djuret flamingo är dessutom mycket kärleksfulla föräldrar och både hanen och honan tar hand om deras unge. Därför är betydelser som familj och beskydd även betydelser som är associerade med flamingon. Andra betydelser är dessutom skönhet, illusion, balans, elegans och rikedom.

  

Tatueringar av flamingos: Design

När det kommer till design av en tatuering medföljer oändligt många sätt att göra ditt motiv unikt. Eftersom att flamingon har sina vackra rosa fjädrar, är det många som väljer att tatuera in sin tatuering i färg. Men bara för att en riktig flamingo är rosa betyder det inte heller att man behöver välja rosa, utan man kan istället tillexempel välja blå, röd eller varför inte gul.

En del väljer att framställa sin tatuering på ett realistiskt sätt, medan andra väljer ett tecknat sätt, du kanske väljer en flamingo med solglasögon? Oavsett vilket sätt du väljer att porträttera din tatuering kommer du definitiv inte att ångra att du valde en flamingo till motiv!