Pingvin tatuering: Betydelse, design, historia och foton

  

Pingviner är fantastiska djur, många ser dock pingviner som okonventionella och associerar pingviner med evolution.

Pingvin tatuering: Historia

Pingviner har funnits på jorden under en lång tid och många kanske ser dessa djur som endast gulliga karaktärer, men det finns en hel del djupa betydelser associerade med pingviner.

Pingvin tatuering: Betydelse

Den största unika egenskapen hos pingviner är nog deras egenskap att de inte kan flyga. Därför associationen med okonventionell. Denna egenskap är dock något som gör pingviner unika och speciella, och kanske därför ett motiv man bör välja om man vill ha en tatuering som representerar att man är något annat en vad världen förväntar en att vara. En annan egenskap hos pingviner är att de har den unika egenskapen att dricka saltvatten. Många associerar denna egenskap med att man rensar föroreningar och detta kan därför tillexempel representera att man rensar ett dåligt förflutet, eller en före detta partner.

  

Pingvin tatuering: Design

Det finns flera sätt att designa just din tatuering. Du behöver inte endast välja ett motiv av en gullig animerad pingvin med stora ögon, vilket är vanligt hos speciellt unga människor. Man kan istället välja att gå för en realistisk bild av en eller två pingviner, så att de ser ut att komma rakt från en dokumentär. Vatten eller is är element man även kan lägga in i sin design. Många väljer dessutom att lägga till moderna drag i sin tatuering genom att tillexempel ha ett motiv med en pingvin i slips, eller till och med en pingvin med ett gevär med argsinta ögonbryn.